0 av 0 för ""

Hyresgästrådgivning

Swecos experter på hyresgästrådgivning hjälper dig att skapa ett flexibelt, funktionellt och kostnadseffektivt lokalutnyttjande.

Hyresgästrådgivning som skapar affärsnytta

Lokalernas utformning kan vara avgörande för varumärket, arbetsmiljön, medarbetarna och kunderna. De står ofta för en stor del av verksamhetens kostnad och är en viktig del av hur företaget upplevs. Arbetsplatsens utformning kan vara avgörande för en lönsam affär och hur medarbetarna trivs och presterar. Samhällsutveckling går oerhört fort och användningen av lokaler förändras konstant. Då behövs flexibla lokaler som enkelt kan anpassas i takt med förändringarna.

Experter inom hyresgästrådgivning säkrar framtidens lokaler

Swecos experter på hyresgästrådgivning har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av verksamheter, frågor som rör hyreskontrakt och olika typer av lokalförändringsprojekt. Oavsett om det handlar om att omförhandla ett befintligt hyreskontrakt, flytta till en ny lokal eller förändra i befintliga lokaler är det många som påverkas och detta är vad våra experter på hyresgästrådgivning hanterar. Ofta måste lokalförändringsprojektet genomföras under pågående verksamhet.

Lokalerna och arbetsplatsen utformning har stor påverkan på hur människor mår och hur kunderna upplever företaget. Därför vill vi bidra till lokaler där kunder och medarbetarna känner sig stolta. Tack vare vår breda kompetens kan vi vara med och stötta i alla frågor som rör hyreskontraktet och vara med i projektens alla faser – från utredning och analys till smart design och logistik. Genom vår kunskap om fastighetsutveckling och lokalförändringar säkerställer vi att morgondagens kontor, sjukhus och butikslokaler är klimatanpassade, hållbara och flexibla. För i takt med att samhället förändras, förändras också behoven och kraven på våra lokaler.

Funktionella lokalförändringar

Swecos experter på hyresgästrådgivning hjälper till att skapa hållbara och trivsamma lokaler med största möjliga verksamhetsnytta. I alla typer av samarbeten och projekt utgår vi från varumärket, arbetsmiljön och medarbetarna – med funktion och kostnadseffektivitet i fokus. Våra insatser och rådgivning sker alltid i nära samverkan med kunden.

Vi erbjuder allt från helhetslösningar till enskilda tjänster, till exempel rådgivning och flyttprojektledning, samt stöd i löpande lokalfrågor och FM-tjänster. Vi hanterar hela flyttprocesser och hjälper gärna till vid hyresförhandlingar och att analysera kostnader och besparingspotential vid lokalförändringar.

Vill du veta mer om Hyresgästrådgivning?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.