0 av 0 för ""

Effektiv och hållbar fastighetsförvaltning

Genom att samordna förvaltningen och de tjänster som är kopplade till fastigheterna hjälper vi våra kunder att hantera fastighetsbestånd på ett effektivt och hållbart sätt.

Samordnad förvaltning ger hållbara fastighetsbestånd

Fastighetsägare rör sig dagligen mellan olika ekonomi-, teknik-, informations- och verksamhetsfrågor. Det är stora flöden av pengar och information som ska hanteras, vilket ställer krav både på verksamhet och stödsystem.

Sweco har bred kunskap och erfarenhet inom utveckling av fastighetsförvaltning och Facility Management (FM). Genom att samordna förvaltningen och de tjänster som är kopplade till fastigheterna hjälper vi våra kunder att hantera fastighetsbestånd på ett effektivt och hållbart sätt.

Tjänster inom fastighetsägande, förvaltning och FM

Swecos experter erbjuder rådgivning och projektledning inom fastighetsägande och förvaltning. Vi genomför förändringsprojekt i olika former, samt leder och utvecklar våra kunders facility management i egen regi eller på entreprenad. Våra kunder är stora och små privata och offentliga fastighetsägare, samt bolag som inte har fastighets- eller FM-frågor som sin kärnverksamhet.

Vill du veta mer om Fastighetsförvaltning och FM?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.