Exjobb, praktik, talangprogram, trainee och sommarjobb

Vi värderar och tar till vara på de färska kunskaper du som nyutbildad kan bidra med. Tillsammans med dina kollegor får du ta dig an spännande utmaningar som väntar i våra många uppdrag. Hos oss får du möjligheten att arbeta i mångsidiga projekt, olika arbetsgrupper och breda nätverk. Du får ansvara för egna uppdrag och får utrymme att ta egna initiativ. Och inte minst skräddarsy din framtida karriär.

Exjobb och praktik

Sweco är ett decentraliserat företag och de flesta exjobb och praktikarbeten uppstår i dialog mellan studerande och enskild chef. Ett examensarbete eller praktik är ett utmärkt tillfälle för dig att få uppleva hur det är att arbeta på Sweco – och ett utmärkt tillfälle för oss att få lära känna dig. Vår mångsidiga verksamhet ger dig möjligheten att tillsammans med någon av våra chefer och experter skräddarsy ditt exjobb. Ha gärna ett färdigt tema på ditt exjobb när du kontaktar oss. Vår reception kan guida dig om du vet inom vilket verksamhetsområde och var du vill jobba. Du kan också gå in under lediga jobb och se om det finns annonser om exjobb eller praktik.

Sweco Future Talents 2019-2020

Vi vill ge studenter i årskurs 4-5 på LTH samt studenter som går sista året på campus Helsingborg en unik möjlighet att förkovra sig inom områden som inte traditionellt berörs inom utbildningar.
Läs mer om Sweco Future Talents

Trainee

Swecos traineeprogram sträcker sig över nio månader och omfattar ämnen som hållbar utveckling, uppdragsstyrning, affärsmannaskap, presentationsteknik och teambuilding. Redan från början arbetar du, parallellt med utbildningen, i skarpa konsultuppdrag där du är med och skapar hållbara och värdeskapande lösningar för kunder och samhälle.
Läs mer om Swecos traineeprogram

Sommarjobb

Att sommarjobba är ett utmärkt sätt att lära känna Sweco. Vissa delar av Sweco erbjuder sommarjobb eller extraarbete av olika slag. Det finns inget gemensamt sista ansökningsdatum för våra sommarjobb, men vi ser gärna att du är ute i god tid under vårterminen. Vår reception kan guida dig om du vet inom vilket verksamhetsområde och var du vill jobba. Ibland finns sommarjobb utlysta bland våra lediga jobb. 

Lediga tjänster

Vi behöver nyfikna och ansvarstagande personer som delar vårt engagemang att bidra till utvecklingen av ett mer hållbart samhälle. Hos oss finns utmanande och kvalificerade tjänster och praktikplatser av olika slag. Gå in under lediga jobb och se vilka tjänster vi utlyser just nu.

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.