0 av 0 för ""

Sweco i Norrbotten

På Sweco värderar vi laget och allas kompetenser. Vi vet att det bara är när vi samarbetar som vi har rätt förutsättningar för att uppnå det extraordinära. Vill du vara med och utforma framtidens samhällen tillsammans med våra kunder och 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister? Nu anställer vi i Luleå, Boden, Piteå och Kalix.

Ta nästa steg i din karriär

Som konsult hos Sweco är du med och formar framtidens samhällen tillsammans med kunniga kollegor. Hos oss finns det kompetenser inom alla discipliner, det är vår styrka. Det är när vi samarbetar och stöttar varandra som vi kan gå från ordinärt till extraordinärt. Med nyfikenhet, samarbete och respekt för allas våra olikheter jobbar vi i nära samarbete med våra kunder och du får möjlighet att utvecklas som konsult i spännande uppdrag. Vill du bli en del av vårt team?

Det är i Norrbotten det händer

Tusen miljarder kronor – det är omfattningen på den revolutionerande satsning som görs på grön industri i Norrbotten de kommande åren. Hela Norrbotten kommer att förändras. I en region med 250 000 invånare och låg arbetslöshet kommer tusentals nya arbetstillfällen att skapas i och runt industrin. Sweco finns med i alla delar när stadsbilden utvecklas med ny och utvecklad infrastruktur, nya bostäder och ett växande kulturutbud. Vi behöver dig som vill bygga Norrbottens framtid med oss.

  • I Stockholm kom mina kollegor in stressade vid nio på morgonen och var tvungna att gå redan runt tre på eftermiddagen för att hinna hämta på förskolan. I Luleå ligger mitt kontor bara några minuter från barnens förskola. Det gör hela livspusslet mycket enklare.

    – Anders Lindgren , gruppchef för installation, Sweco

Välkommen till något större

Vi förstår lockelsen till de stora städerna i Sveriges södra delar, men låt oss slå ett slag för Norrbotten. Nu är det här det händer! Det är i norr som en ny industriell revolution sker och med den kommer så mycket mer. Här finns arbeten, utveckling, kultur och restauranger – utan stressen och trängseln. För dig som inte redan upptäckt Norrbotten finns här en möjlighet att hitta hem till lugnet där bostad, förskola och jobb ligger på bara några minuters avstånd. Hitta hem till något större och var med och forma Norrbottens framtid med oss.

Vy över sjö på sommaren

Väx med oss

När hela Norrbotten nu står inför en omvälvande tillväxtperiod tänker vi på dig. Städer ska växa och det kommer att behövas infrastruktur, bostäder, restauranger och allt annat som får ett samhälle att leva. Vi på Sweco är med i alla delar av omvandlingen och vi behöver dig. Bli en del av framtidens Norrbotten med nya utmaningar hos oss på Sweco.

Två människor i samtal i kontorsmiljö

Lediga jobb

Vill du bli en del av teamet på Sweco? Här publicerar vi löpande våra lediga jobb. Om du vill komma i kontakt med rekryterande chef för en specifik tjänst så står kontaktuppgifter i annonsen. Vi ser fram emot din ansökan!