0 av 0 för ""

Exjobb, praktik och sommarjobb

Vi värderar och tar till vara på de färska kunskaper du som nyutbildad kan bidra med. Tillsammans med dina kollegor får du ta dig an spännande utmaningar som väntar i våra många uppdrag. Hos oss får du möjligheten att arbeta i mångsidiga projekt, olika arbetsgrupper och breda nätverk. Du får ansvara för egna uppdrag och får utrymme att ta egna initiativ. Och inte minst skräddarsy din framtida karriär.

Exjobb och praktik

Sweco är ett decentraliserat företag och de flesta exjobb och praktikarbeten uppstår i dialog mellan studerande och enskild chef. Ett examensarbete eller praktik är ett utmärkt tillfälle för dig att få uppleva hur det är att arbeta på Sweco – och ett utmärkt tillfälle för oss att få lära känna dig. Vår mångsidiga verksamhet ger dig möjligheten att tillsammans med någon av våra chefer och experter skräddarsy ditt exjobb. Ha gärna ett färdigt tema på ditt exjobb när du kontaktar oss. Vi publicerar löpande våra lediga exjobb- och praktikplatser under Lediga jobb. Om du inte hittar en annons för praktik eller exjobb inom ditt specifika område är du välkommen att skicka in din intresseanmälan här. Vi kan av GDPR-skäl tyvärr inte ta emot din direkta ansökan via e-post eller kontaktformulär utan hänvisar till Lediga jobb.

Sommarjobb

Att sommarjobba är ett utmärkt sätt att lära känna Sweco. Vissa delar av Sweco erbjuder sommarjobb eller extraarbete av olika slag. Det finns inget gemensamt sista ansökningsdatum för våra sommarjobb, men vi ser gärna att du är ute i god tid under vårterminen. Ibland finns sommarjobb utlysta bland våra lediga jobb.

Lediga jobb

Vi behöver nyfikna och ansvarstagande personer som delar vårt engagemang att bidra till utvecklingen av ett mer hållbart samhälle. Hos oss finns utmanande och kvalificerade tjänster och praktikplatser av olika slag. Gå in under lediga jobb och se vilka tjänster vi utlyser just nu.