0 av 0 för ""

Inredningsmiljö kontor

Inredning Söderberg & Partners

Uppdrag
Inredningskoncept åt Söderberg & Partners
Kund
Söderberg & Partners
Färdigställt
2022
Kompetens
Inredningsarkitektur
Plats
Örebro
Ansvarig arkitekt
Sofia Lindholm. Handläggande: Christel Tyrsmo

Sobert, stilfullt, återbrukat och hållbart

Med en härlig utsikt mot Örebros citykärna huserar Söderberg & Partners nya kontor i det nybyggda kontorshuset vid Örebros sportarena. Swecos inredningsarkitekter har inrett kontorslokalerna, fördelade på två våningar, i nära samarbete med Söderberg & Partners för att möta de olika behov som fanns när två kontor skulle bli ett.

Flexibla lösningar i varm miljö

Inredningskonceptet är en spegling av företagets verksamhet och kultur och kontorets miljöer flexibelt utformade för att möta organisationens behov, både idag och i framtiden. Önskemålen från Söderberg & Partners medarbetare genererades genom en kreativ och inkluderande workshop tillsammans med Swecos inredningsarkitekter.

Kontorsbyggnaden har formen av en kil vilket gör att besökaren per automatik färdas genom det sobra och stilfulla kontoret. Längs med fönsterpartier finns miljöer för koncentrerat arbete. Mittenkärnan är utformad för möte och samarbete.

Sinnesstämningen får avgöra

Färgschema och taktila materialval tar hänsyn till olika sinnesstämningar, vill man till exempel ha en skön paus och känna sig extra omhändertagen kan man dra sig undan till delen som kallas ”Hjärtat”. Här finns kärlek och trygghet gestaltat genom horisontella träribbor med en rostrosa fond. Återbruk och hållbarhet löper genom hela gestaltningen och den nya inredningen är varsamt valt med modern och tidlös design.

Foto: Angelica Liljenroth

Inredningsmiljö kontor
Inredningsmiljö kontor
Inredningsmiljö kontor
Inredningsmiljö kontor
Inredningsmiljö kontor
Inredningsmiljö kontor