0 av 0 för ""

Ann-Louise Lökholm Klasson Karriärföretagens emblem

Publicerad: 2023-02-07

Sweco är ett av Sveriges Karriärföretag 2023

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse där Sveriges mest attraktiva arbetsgivare väljs ut för att hjälpa studenter att hitta sin nästa arbetsgivare. Sweco Sverige har utsetts till ett Karriärföretag 2023.

– Jag är väldigt glad över att vårt arbete uppmärksammas av Karriärföretagen och att vi får den här utmärkelsen. Värderingar och möjligheten att påverka framtiden blir allt viktigare vid val av arbetsgivare och på Sweco arbetar vi med de mest spännande kunduppdragen som formar framtidens hållbara samhällen och städer – på riktigt, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige.

Utmärkelsen går till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för nyexaminerade och unga arbetstagare. I motiveringen uppmärksammar Karriärföretagen Swecos kultur som skapar gemenskap och engagemang bland anställda och som lockar till sig juniora och seniora kandidater.

– Framtidens samhälle består av många olika individer – där olika perspektiv blir representerade, hörda och värderade. På Sweco finns det många experter med olika kunskaper, som arbetar tillsammans för att skapa positiv förändring med våra kunder. Jag välkomnar alla som vill bidra till samhällsomställningen till oss på Sweco, avslutar Ann-Louise Lökholm Klasson.

Juryns motivering:

Sweco är Europas ledande arkitektur- och teknikkonsult som levererar ett employer brand utöver det vanliga. De har en exceptionell känsla för det kommunikativa och bjuder på en storytelling som både imponerar och inspirerar. Deras företagskultur är spännande, öppen och inkluderande vilket lockar till sig både juniora och seniora talanger. Trots sin stora storlek lyckas Sweco skapa gemenskap och engagemang bland sina anställda.

Se listan över samtliga Karriärföretag 2023 här. 

Här hittar du lediga jobb på Sweco.