0 av 0 för ""

Alexandra Tidlund

Publicerad: 2022-05-02

Sweco startar introduktionsprogram inom transmission och distribution

Är du nyutexaminerad ingenjör, nyfiken på konsultrollen och vill arbeta i energibranschen? Nu startar Sweco ett introduktionsprogram inom transmission och distribution med målet att erbjuda en skräddarsydd utbildning samtidigt som deltagarna får arbeta som konsulter i Swecos kundprojekt. Vi tog en pratstund med Introduktionsprogrammets ansvariga affärsenhetschef Alexandra Tidlund.

Hej Alexandra! Vad innehåller Swecos introduktionsprogram?

– Programmet innehåller ett antal block där våra deltagare lär sig grunderna om elnätets uppbyggnad och kraftsystemet, hur det är att arbeta som konsult, affärsmannaskap samt hållbarhet och innovation. Detta varvas med arbete i våra uppdrag som konsult.

Varför ska man söka?

– Det är en chans att få arbeta i en jättespännande bransch som rör elförsörjningen i Sverige. Elnätet och kraftsystemet är viktiga delar i energiomställningen och det pågår många spännande projekt. På Sweco kommer våra deltagare in i en miljö där det finns mycket kompetens, ett högt engagemang och där vi värnar om varandra.

Vem riktar ni er till?

– Vi riktar oss till dem som är nyutexaminerade eller tar examen under våren. Våra sökande har lämpligen en utbildning inom energi, elkraft eller samhällsbyggnad som civilingenjör, högskoleingenjör eller i form av en YH-utbildning. För mig är det viktigt med arbetsglädje och att vi jobbar tillsammans och jag ser det därför som naturligt att deltagarna i programmet är nyfikna, tycker om samarbete och bidrar med idéer och initiativ.

 Läs mer och ansök här!

Copy link
Powered by Social Snap