0 av 0 för ""

Publicerad: 2022-03-23

Hanna Wallstedt ny HR-chef på Sweco Sverige

Sweco Sverige rekryterar Hanna Wallstedt som ny HR-chef med ansvar för den fortsatta strategiska utvecklingen där bland annat kompetensförsörjning står i fokus. Hanna blir en del av Sweco Sveriges ledningsgrupp. Hon tillträder sin tjänst den 17 augusti.

– Jag är glad att välkomna Hanna till Sweco. Arbetsmarknaden och arbetslivet står under stor förändring och som en av Sveriges största arkitekt- och teknikkonsultbolag är det avgörande att vi är en attraktiv arbetsgivare där människor kan utvecklas. I Hanna får vi en trygg och erfaren ledare med starkt affärsdriv och vana att driva förändring, säger Ann-Louise Lökholm-Klasson, vd Sweco Sverige.

– Jag ser fram emot att bli en del av Sweco som så tydligt vill göra skillnad på riktigt och bidra till en hållbar samhällsutveckling med all den expertkompetens som finns inom bolaget. Mitt viktigaste uppdrag blir att jobba för att Sweco ska vara förstahandsvalet för ingenjörer och arkitekter, säger Hanna Wallstedt, tillträdande HR-chef Sweco Sverige.

Hanna Wallstedt kommer närmast från Arla Foods och rollen som HR-direktör Sverige. Dessförinnan har hon drivit eget som managementkonsult med fokus på förändring och utveckling, arbetat på Nasdaq, IT-konsultbolag och i telekombranschen.

I Sweco Sverige får Hanna Wallstedt ansvar för HR-avdelningens cirka 25 medarbetare.

Nuvarande HR-chef Susanne Castwall lämnar Sweco i augusti.

– Jag vill tacka Susanne för det fantastiska arbete hon har gjort med att utveckla HR-området på alla plan – och det under en krävande tid med pandemin och dess konsekvenser och samtidigt stora förändringar i vår organisation, säger Ann-Louise Lökholm Klasson.

För ytterligare information, kontakta:
Cecilia Strömmar, presschef Sweco Sverige, 010-484 50 20, cecilia.strommar@sweco.se