0 av 0 för ""

Sandra Runsten ny hållbarhetschef på Swecos division Environment & Planning

Publicerad: 2022-05-19

Sweco Sverige rekryterar Sandra Runsten som ny hållbarhetschef för divisionen Environment & Planning med ansvar för att utveckla divisionens strategiska hållbarhetserbjudande.

– Jag är glad att välkomna Sandra till Sweco. Hållbar samhällsutveckling utgör grunden för våra tjänster och vi ser ständigt utökade affärsmöjligheter inom hållbarhetsområdet. Sandra kommer in med värdefulla perspektiv för att driva på det arbetet, säger Martina Söderström, divisionschef Environment & Planning på Sweco.

Sandra blir en del av Swecos division Environment & Planning med 1 300 experter inom vatten och miljö, trafik- och samhällsplanering, mätningsteknik, dataanalys och statistik. Hon kommer bland annat ansvara för divisionens övergripande strategiska hållbarhetserbjudande samt ingå i Sweco Sveriges hållbarhetsråd med syfte att öka affärerna inom den gröna omställningen.

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av Sweco, där hållbarhetsfrågorna är centrala i allt från det enskilda uppdraget till samhällsutvecklingen i stort. Att få arbeta i denna roll tillsammans med så många experter inom området ska bli jättekul och ger stor tyngd till frågan, säger Sandra Runsten.

Sandra Runsten har över tio års erfarenhet av hållbarhetsarbete och kommer närmast från rollen som Head of Sustainability Strategy på The New Division. Hon har erfarenhet från FN och har jobbat med hållbarhet på Microsoft. Hon har en master i nationalekonomi vid Handelshögskolan i Göteborg. Sandra tillträder sin tjänst den 22 augusti.

För mer information, vänligen kontakta:
Cecilia Strömmar, presschef Sweco Sverige, 010-484 50 20, cecilia.strommar@sweco.se

Bild: Sandra Runsten, tillträdande hållbarhetschef division Environment & Planning på Sweco

Sweco söker fler experter inom strategisk hållbarhet, ansök här.

Copy link
Powered by Social Snap