0 av 0 för ""

Ledarskap på Sweco

På Sweco är ledarskap viktigt. Vi tror att varje medarbetare är en del av vår framgång och hos oss får du tidigt ta ett stort eget ansvar. Men du står inte ensam. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett gott ledarskap som stöttar din utveckling. Här kan du läsa mer om vad ett bra ledarskap är för oss. Häng med!

Avsnitt #3 Nyckeln till det goda ledarskapet

I år firar Sweco Sveriges vd, Ann-Louise Lökholm Klasson 21 år som chef och 20 år som ledare. Hör henne berätta om sina viktigaste lärdomar för att lyckas som chef och utveckla det goda ledarskapet. Spetsa öronen och ta del av hennes bästa tips här!

Kvinna i studio med soffor i bakgrunden

Avsnitt #2 Kulturen sitter inte i väggarna

Kulturen skapar vi tillsammans, men hur gör man egentligen för att bygga en god och framgångsrik kultur? Och vilket ansvar har du som chef och ledare? Hör Sweco Sveriges vd, Ann-Louise Lökholm Klasson berätta om sina erfarenheter. Ta del av hennes bästa tips här!

Kvinna som pratar och gestikulerar

Avsnitt #1 Ledarskap i kristider

I svåra tider sätts ledarskapet på prov och samtidigt är det viktigare än någonsin. Möt Sweco Sveriges vd, Ann-Louise Lökholm Klasson, och hör hennes personliga reflektioner om hur det är att leda i en kris. Vilka utmaningar ställs du inför som ledare, vilka är fallgroparna och vilka möjligheter kan vi se? Ta del av hennes bästa tips här!

Kvinna med strålkastare i bakgrunden