0 av 0 för ""

Cube

Samordna ditt projekt med hjälp av den digitala strategin Cube!

Cube samordnar samhällsbyggnadsprocessen

Har du ett projekt med många deltagare, stora mängder data eller ett behov av att visualisera projektmaterial? Vill du även att projektet ska uppnå struktur, rutiner och en gemensam helhetsbild? Då kan den digitala strategin Cube vara rätt för ditt projekt! Cube möjliggör samordning av data i ett projekt och ser till att rätt person får rätt information i rätt tid.

En digital strategi och aktiv tjänst

Den digitala strategin Cube består av en samverkansportal och en Cubesamordnare.

Samverkansportal

Projektets webbaserade samordningsyta består av två huvudkomponenter: En integrerad karta för visualisering och ett metadatasatt dokumentbibliotek för dokumenthantering. Kopplingen mellan dokumenthanteringen och den integrerade kartan är en av de stora styrkorna med Cube då det möjliggör att alla projektmedlemmar får en översikt över projektets samtliga data medan de snabbt och enkelt kan hitta och hämta önskad information.

Cubesamordnare

Projektet tilldelas en Cubesamordnare som ansvarar för projektets Cube. Tack vare att Cubesamordnaren stöttar, avlastar och säkerställer kvalitet i projektet kan tid frigöras från uppdragsledaren/projektledaren.

Varför Cube?

Cube är inte bara en samverkansportal utan även en aktiv tjänst där projektet tilldelas en Cubesamordnare som ansvarar för Cuben i projektet och säkerställer rutiner.

Fördelarna med Cube är:

  • Levande samordningssida med personlig support
  • Möjlighet till projektspecifika anpassningar
  • Metadatasatt lättillgängligt projektmaterial
  • Helhetsbild över projektet – alla har tillgång till samma material samtidigt
  • Kräver ingen programvara för att se projektdata
  • Minskad tid att förbereda dokument inför möten

Hur skiljer sig Cube från annan portal?

Med Cube kan kopplingar skapas mellan dokumenthanteringen och den integrerade kartan. Det går enkelt att visualisera geografisk information i en 2D-karta eller 3D-Viewer utan ytterligare programvara.

Cube fungerar extra bra i projekt som har många teknikområden, aktörer/deltagare, lång projekttid och för projekt som kommer att innehålla en stor mängd data.

Vill du veta mer om Cube?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.