0 av 0 för ""

Hamn och marina konstruktioner

Säkra och effektiva hamnar är en viktig del i det moderna och hållbara samhället.

 

Helhetslösningar för hamnar och marina konstruktioner

Säkra och effektiva hamnar är en viktig del i det moderna och hållbara samhället. Sweco planlägger och konstruerar såväl hamnar som farleder, men deltar också i visionsarbete och planläggning när gamla hamnområden ändrar funktion och ska öppnas upp för allmänheten.

För kuststäder är hamnen en integrerad och självklar del i samhället. Närheten till vattnet skapar levande stadsmiljöer och möjlighet till rekreation. Men i takt med att städerna växer måste hamnarnas verksamhet utvecklas. Genom att tänka långsiktigt från början skapar Sweco trygga och flexibla anläggningar som lever upp till framtidens krav.

Sweco involverar även den marina miljön

Swecos engagemang omfattar också landskapsarkitektur och miljökonsekvensbeskrivning eftersom hamnar ofta har en betydande inverkan på den marina miljön omkring. Tack vare Swecos breda expertis har vi nära till den specialistkompetens som behövs vid projekteringens olika skeden.

Vill du veta mer om Hamn och marina konstruktioner?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.