0 av 0 för ""

Eldistribution

Behovet av upprustning av elnät i Sverige är stort. Sweco skapar tillförlitlig och kostnadseffektiv elöverföring för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Eldistribution – stora utmaningar för kraftbolagen

Många nationella elnät står inför stora behov av upprustning och utvecklingen på området går snabbt. Samtidigt ställer skärpt miljölagstiftning krav på begränsad markpåverkan vilket skapar stora utmaningar för kraftbolagen.

Utveckling av smarta nät

Sweco utvecklar och optimerar dagens energianläggningar och konstruerar nya med hjälp av innovativa lösningar och ny teknik. Tack vare smarta lösningar går det att effektivisera planering, drift och övervakning av elnäten. Utvecklingen av smarta nät ger såväl ekonomiska som miljömässiga vinster.

Vår expertis omfattar hela elnätet

Våra experters kompetens omfattar hela elnätet och vi kan därför gå in i alla delar av kedjan. Sweco erbjuder tjänster för förstudier, projektering, upphandling, projektledning, konstruktion, besiktning, drift och övervakning av elnät och stationer. Vi skapar tillförlitlig och kostnadseffektiv elöverföring för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Läs mer om Swecos övriga tjänster inom energidistribution.

Vill du veta mer om Eldistribution?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.