0 av 0 för ""

Elkraft

Dagens moderna industri och samhälle har blivit allt mer energiberoende och kräver en tillförlitlig elförsörjning. Sweco hjälper företag och organisationer att säkra en effektiv energiförsörjning.

Tillförlitlig och effektiv distribution av elkraft

Dagens moderna industri har blivit allt mer energiberoende och kräver en tillförlitlig och effektiv distribution av elkraft. Sweco hjälper företag och organisationer att säkra en effektiv energiförsörjning. Lösningar för kraftförsörjning till kunder med känsliga verksamheter

Kraftförsörjning till kunder med känsliga verksamheter

Våra experter designar pålitliga lösningar för kraftförsörjning till kunder med känsliga verksamheter, till exempel kärnkraft. Vi arbetar med ställverksdesign, elkonstruktion i alla typer av anläggningar, stationskontroll (IEC61850), fjärrstyrning, nöd- och reservkraftslösningar för modern sjukvård, utredningar av magnetfält och elkvalitet, samt många andra områden.

Expertkunskap i alla skeden för energieffektiva system

Sweco medverkar i tidiga skeden för att ta fram pålitliga och energieffektiva system. Vi genomför utredningar och mätningar för att identifiera svaga punkter och tar fram detaljerade lösningar. Under installationsfasen medverkar vi som projekt- och byggledare samt utför besiktningar av entreprenaden. Vi utför även provning och idrifttagning av kraftanläggningar.

Vill du veta mer om Elkraft?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.