0 av 0 för ""

Kraftöverföring

Tillgång till el är en förutsättning för att möta utmaningar som klimatförändringar och tillväxt i ett modernt hållbart samhälle. Sweco vill vara en drivande kraft i samhällsutvecklingen för att möta kundernas behov av ökad överföringskapacitet.

Snabb utveckling av kraftöverföring säkrar behovet av el

Tillgång till el är en förutsättning i ett modernt hållbart samhälle med goda levnadsvillkor för medborgarna. Utvecklingen går snabbt såväl i industrialiserade länder som i utvecklingsländer och Sweco vill vara en drivande kraft i samhällsutvecklingen.

Behov av ökad överföringskapacitet

En stor del av Swecos arbete inom området transmission handlar om att möta kundernas behov av ökad överföringskapacitet. Ökad kapacitet behövs för att säkerställa leveranssäkerheten och för att våra kunders produktionsresurser ska kunna användas optimalt.

Bred kompetens för att säkerställa en driftsäker och effektiv elöverföring

Våra experter har den breda kompetens och erfarenhet som krävs för att tillmötesgå kundernas utmaningar. Sweco erbjuder tjänster för förstudier, projektering, konstruktion, tillståndsfrågor inklusive koncessionsansökningar, markåtkomstfrågor, upphandling, projektledning och besiktning av kraftledningar. Vi hanterar också frågor om skogligt underhåll av ledningar.

Läs mer om Swecos övriga tjänster inom energidistribution.

Vill du veta mer om Kraftöverföring?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.