0 av 0 för ""

Kraft och värme

Omställningen till ett fossilfritt samhälle baseras på förnybar eller återvunnen energi. Swecos unika kompetens inom bio- och avfallsbränslen gör att vi kan förverkliga våra kunders mål att minska sina fossila utsläpp inom den viktiga kraft- och värmesektorn.

Expertis inom kraft- och värmeproduktion

Sweco har mångårig erfarenhet och expertis inom kraft- och värmeproduktion. Tack vare vår breda kompetens inom kraft och värme kan vi ta fram hållbara system åt våra kunder – med rätt samspel mellan produktion och distribution.

Unik kompetens inom bio- och avfallsbränsle

Sweco har omfattande kunskap av att genomföra och driva kraft- och värmeprojekt i framförallt norra Europa men även i andra länder utanför hemmamarknaden. Med en unik kompetens inom bio- och avfallsbränslen kan vi förverkliga våra kunders mål att minska sina fossila utsläpp.

Swecos kunskap inom kraftvärme omfattar samtliga områden

Vår kunskap inom kraftvärme omfattar samtliga områden, som till exempel bränslehantering, förbränning, rökgasrening/rökgaskondensering, BoP (balance of plant), optimering samt styrsystem. Sweco erbjuder tjänster för samtliga delar i projektet – från förstudie till driftsättning och övertagande. Dessutom erbjuder vi strategiska tjänster inom investeringsbeslut, förvärv samt för drift och underhåll. Som beställarrepresentant säkerställer vi de bästa lösningarna för god driftsekonomi och minimal miljöpåverkan.

Läs mer om Swecos övriga tjänster inom energiproduktion

Vill du veta mer om Kraft och värme?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.