0 av 0 för ""

Geofysik

Geofysiska undersökningar kan täcka stora ytor till låga kostnader i förhållande till andra metoder.

 

Geofysiska undersökningar

Geofysiska undersökningar kan täcka stora ytor till låga kostnader i förhållande till andra metoder. Detta utan att påverka naturen eller omgivningen negativt. Geofysiska undersökningar fungerar utmärkt i ett tidigt stadie som underlag vid en geoteknisk undersökning eller som fristående undersökning.

Helhetslösningar inom geofysik

Genom att nyttja markens fysikaliska egenskaper kan vi bland annat hjälpa till att bestämma djup till berg eller jordlagers mäktighet samt lokalisera grundvatten, svaghetszoner, föroreningar, hålrum och begravda föremål i marken.

På Sweco kan vi erbjuda en komplett undersökning genom en rad olika metoder inom geofysik såsom seismiska-, georadar-, magnetiska-, elektromagnetiska-, gravimetriska-, inducerad polarisations- och resistivitets-mätningar. Metoderna är många och anpassas efter undersökningen syfte och vi utför våra undersökningar på land, på vatten och i borrhål.

Läs mer om Swecos erbjudande inom transportinfrastruktur.

Vill du veta mer om Geofysik?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.