0 av 0 för ""

Fjärrvärme och fjärrkyla

Fjärrvärme och fjärrkyla är viktigt för att skapa framtidens hållbara städer. Swecos konsulter arbetar både med att optimera befintliga nät och bygga ut anläggningar för förnybara bränslen, värmepumpar och geotermi.

Expertis inom fjärrvärme och fjärrkyla

Sweco har mångårig erfarenhet och expertis inom fjärrvärme och fjärrkyla. Tack vare vår breda kompetens inom kraft och värme kan vi ta fram hållbara system åt våra kunder – med rätt samspel mellan produktion och distribution.

Konkurrenskraftiga lösningar med spillvärme och kyla

Sweco hjälper kunderna att ta fram ekonomiskt effektiva och hållbara koncept där bland annat spillvärme eller kyla från industrin och näringslivet är en viktig del för att skapa konkurrenskraftiga lösningar.

Optimerar befintliga nät och bygger ut anläggningar för förnybara bränslen

Våra experter arbetar både med att optimera befintliga nät och bygga ut anläggningar för förnybara bränslen, värmepumpar och geotermi. Vi genomför nätanalyser, systemstudier, konstruktionsuppdrag, optimeringar och förtätningar av befintliga nät samt bygger om ineffektiva distributionssystem.

Vi förser också våra kunder, med utredningar och lösningar på strategisk nivå i form av kundinventeringar, förvärv och investeringsplaner, samt övergripande systemoptimering i kundens eget nät eller i stora distributionssystem med flera aktörer.

Läs mer om Swecos övriga tjänster inom energiproduktion

Vill du veta mer om Fjärrvärme och fjärrkyla ?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.