0 av 0 för ""

Geoenergi

Sweco har en samlad kompetens inom energilösningar som hushåller med naturresurserna och är ekonomiskt fördelaktiga.

 

Geoenergi – energilösningar som hushåller med naturresurser

Intresset för energilösningar som hushåller med naturresurserna och är ekonomiskt fördelaktiga blir allt större i en hållbar samhällsutveckling. Här har geoenergi en betydande roll där utvecklingen har varit snabb de senaste åren och marknaden spås växa ordentligt.

Geoteknik försörjer byggnader med värme och kyla

Geoenergi innebär att marken används för att försörja byggnader med värme och kyla. Det är system som kan användas för att lagra stora mängder värme och kyla i marken som sedan används när den bäst behövs. Det gör systemen resurseffektiva samtidigt som de är ekonomiskt fördelaktiga och miljövänliga.

Sweco har närmare 40 års erfarenhet på området och våra experter hjälper kunderna genom hela processen från förstudie och tillståndshantering till projektering, upphandling och stöd vid entreprenader.

Spetskompetens inom geotekniksystem

Swecos experter inom geologi, arkitektur, projektledning samt VVS säkerställer spetskompetens inom respektive område för kompletta och kostnadseffektiva system. Sweco har närmare 40 års erfarenhet på området och våra experter hjälper kunderna genom hela processen från förstudie och tillståndshantering till projektering, upphandling och stöd vid entreprenader.

Geoenergisystem kräver förståelse för de processer som pågår i marken och hur de installationstekniskt kan användas för att effektivt förse byggnader med värme och kyla. Genom vårt nätverk med samverkande experter inom geologi, arkitektur, projektledning samt VVS kan vi säkerställa spetskompetens inom respektive område för kompletta och kostnadseffektiva system.

Vill du veta mer om Geoenergi?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.