0 av 0 för ""

VVS

I dagens komplexa byggprojekt har valet av strategi för VVS-installationer ofta omfattande påverkan. Energieffektiva och klimatsmarta lösningar är alltid vår målsättning.

VVS-installationer för ett optimalt inomhusklimat 

Inomhusklimatet i en byggnad är avgörande för trivsel, hälsa och effektivitet. Sweco ligger i framkant och följer den tekniska utvecklingen noga. Våra lösningar för ventilation, värme och kyla utformas alltid efter kundernas specifika behov och förutsättningar.

Skräddarsydda VVS-lösningar utifrån kundens behov

Våra experter inom VVS har erfarenhet av olika typer av projekt såsom sjukhus, bostäder, kontor, industri, tunnlar, idrottsanläggningar och kulturhistoriska byggnader. För att få det inomhusklimat som verksamheten har behov av och samtidigt minimera driftskostnaderna är valet av system för värme, ventilation och sanitet avgörande.

Våra installationsexperter vet vilka krav som gäller för renrum, medicinska gaser, serverhallar eller till exempel skolor och bostäder. Kulturhistoriska byggnader och konstmuseer kan ha specifika behov och sprinklersystemet i en förskola eller stallverksamhet kan vara avgörande i händelse av brand.

Inomhusklimatet påverkar både prestation, välmående och ekonomi

Bostäder och arbetsplatser svarar för nästan hälften av den totala energianvändningen i samhället. Många av våra uppdrag är därför inriktade på att optimera funktionen och minimera energianvändningen i befintliga byggnader. För Sweco går miljö- och energifrågor hand i hand. Integrerade installationer och nya tekniska lösningar leder till ett bra inomhusklimat, låg energianvändning och funktionella byggnader.

Vill du veta mer om VVS?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.