0 av 0 för ""

Avloppsrening

En fungerande hantering av avloppsvatten är grunden för ett välmående och hållbart samhälle. Swecos experter tar fram miljövänliga och effektiva lösningar inom avloppsrening och vattenrening.

Miljövänliga och effektiva lösningar för avloppsrening

En fungerande hantering av avloppsvatten är grunden för ett välmående och hållbart samhälle. Swecos experter tar fram miljövänliga och effektiva lösningar för alla typer av avloppsrening, samt hantering av organiskt avfall och slam.

Allt högre kvalitets- och reningskrav för vattenrening

Som ett av de ledande konsultföretagen inom området följer Sweco den tekniska utvecklingen och skapar lösningar som är anpassade efter allt högre ställda kvalitets- och reningskrav. Tillsammans med samhälle och industri motverkar vi övergödningen i världens sjöar och hav.

Innovativa lösningar för vattenrening

Våra experter tar fram innovativa lösningar med avancerade biologiska metoder för avloppsvattenrening, vattenrening med membranteknik och biogasanläggningar för organiskt avfall och avloppsslam. Vi erbjuder också en mängd tjänster inom området där vi hjälper våra kunder med tillstånds- och lagstiftningsfrågor, byggprojektering av nya anläggningar, samt kontroll, besiktning och driftstöd.

Läs mer om Swecos övriga tjänster inom vatten och avlopp.

Vill du veta mer om Avloppsrening?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.