0 av 0 för ""

Pamela Huskin Okinedo

GIT-konsult
Malmö

För mig är det viktigt att göra skillnad i min vardag och få bidra till dagens samhällsutmaningar. Och så älskar jag kartor. Som GIT-konsult på Sweco får jag kombinera allt det här: här hanterar jag geodata för att driva hållbar samhällsutveckling mot en smartare samhällsbyggnadsprocess. Nu till exempel jobbar jag med att digitalisera fäbodar och att lokalisera olika markslag som har en hög biologisk mångfald. Ett lyckat projekt för mig innebär att jag har lärt mig någonting nytt och samtidigt bidragit till helheten kring att lösa utmaningar som vårt samhälle står inför.

Det jag uppskattar mest med att arbeta på Sweco är flexibiliteten! I ett föränderligt samhälle är det väldigt viktigt att vara flexibel, och alla som arbetar med teknik vet hur snabbt saker kan förändras.

 

Här kan jag påverka min egen utveckling och vad jag vill fokusera på.

På Sweco arbetar du tillsammans med experter med olika kompetenser som brinner för samma saker som du. Det är ett väldigt öppet klimat och redan från dag ett kände jag mig som en del av teamet. Det finns en stor vilja att hjälpa till, samarbeta och lära nytt. Vi byter ofta erfarenheter med varandra och tar hjälp av varandras kunskap. Jag tror aldrig jag har träffat så många nyfikna människor tidigare!

Det bästa med Sweco är att alla våra uppdrag bidrar till ett hållbart och smart samhälle. Här gör vi skillnad på riktigt.

  • Det jag uppskattar mest med Sweco är den stora flexibiliteten 

     

    – Pamela Huskin Okinedo

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.