0 av 0 för ""

Sprinkler

I dagens komplexa byggprojekt har valet av strategi för installationer av sprinkler ofta omfattande påverkan.

Smarta sprinklerlösningar för ett optimalt brandskydd

Inomhusklimatet i en byggnad är avgörande för trivsel, hälsa och effektivitet. Att känna sig trygg och säker med att de installationer som gjorts skyddar både liv och materiella värden är viktigt. Sweco ligger i framkant och följer den tekniska utvecklingen noga. Våra lösningar för brandskydd utformas alltid efter kundernas specifika behov och förutsättningar där vikten av att uppfylla både försäkringsbolagens krav samt gällande lagstiftning är viktiga delar för att du som kund ska känna dig trygg.

Kundanpassade lösningar för vattensprinkler

Våra experter vet vilka krav som gäller för olika typer av projekt såsom sjukhus, bostäder, kontor, industri, tunnlar, serverhallar, idrottsanläggningar och kulturhistoriska byggnader. Ett vattensprinklersystem har olika funktion för olika typer av byggnader där sprinklers för vårdanläggningar främst syftar till att rädda liv medan exempelvis kulturhistoriska byggnader och konstmuseer kan ha specifika behov som mer syftar till att skydda materiella värden. Vi har erfarenhet av både nationella och internationella regelverk och är specialister i att vägleda mellan olika val.

Automatiska sprinklersystem medför ofta besparingar i andra delar av brandskyddet där det kan bidra till en kostnadseffektiv lösning för byggnader som har specifika behov av exempelvis öppnare planlösning, större frihet i val av byggnadsmaterial samt för att uppfylla kraven kring frångänglighet i en publik byggnad.

Våra experter kan bland annat erbjuda

  • Strategisk rådgivning i tidiga skeden
  • Utredningar kring vattenförsörjning eller cisternlösningar
  • Projektering och upphandling
  • Teknisk dokumentation
  • Kontroll och besiktning

För Sweco går miljö-, säkerhets och energifrågor hand i hand. Integrerade installationer och nya tekniska lösningar leder till ett bra inneklimat, låg energianvändning och säkra byggnader.

Vill du veta mer om Sprinkler?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.