0 av 0 för ""

Systemutveckling

Webb-, app- och systemutveckling med användaren i fokus

Systemutveckling med användaren i fokus

Webbplatser som levererar det besökarna vill ha på ett enkelt och smart sätt stärker varumärket. På samma sätt skapar en dåligt genomtänkt lösning frustration och motvilja. Genom att forma systemen och tjänsterna efter hur användarna nyttjar dem ökar hela organisationens trovärdighet.

Lång erfarenhet inom webb-, app- och systemutveckling

Swecos konsulter har lång erfarenhet inom webb-, app- och systemutveckling. Våra systemutvecklare och experter på användbarhet och tillgänglighet skapar nya lösningar och förbättrar befintliga så att de motsvarar beställares och användares krav och förväntningar. Vi ser också till att lösningarna fungerar på olika plattformar, i olika webbläsare och för människor med funktionsnedsättning.

Genom smarta systemlösningar och en genomtänkt arkitektur anpassad efter era behov hjälper vi till att stärka kundmötet. Tack vare att Sweco är plattforms- och leverantörsoberoende kan vi alltid välja den lösning som passar kunden bäst.

Vill du veta mer om Systemutveckling?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.