0 av 0 för ""

Trafik och samhällsplanering

Swecos konsulter inom Trafik och samhällsplanering förutser framtida samhällsbehov genom kvalificerade analyser och prognoser.

Trafik och samhällsplanering: Att förutse framtida behov

När städerna växer, ökar kraven på en välfungerande infrastruktur. Ett tillgängligt trafiksystem är avgörande för att säkerställa samhällsutveckling och hållbart resande. Samtidigt ställer växande städer, både till antalet invånare och fordon, allt högre krav på välfungerande infrastruktur. Hur bör vi tänka idag för att utforma gatumiljöer som fungerar även i framtiden? 

Med människan i centrum

Urbanisering, digitalisering, demografisk utveckling och klimatutmaningar ställer nya komplexa krav på samhällsutvecklingen. Att navigera rätt i en föränderlig värld kräver både insikt och förståelse. Därför finns vi.  

Som Swecos rådgivare inom Trafik- och samhällsplanering arbetar vi i tidiga skeden med att förutse framtida samhällsbehov. Med människan i centrum stöttar vi våra uppdragsgivare strategiskt i att planera, utveckla och utforma morgondagens hållbara samhällen – socialt, ekonomiskt och miljömässigt.   

Att utforma gatumiljöer idag som fungerar även i framtiden

Vi arbetar med frågor som: Hur når vi de globala målen i min stad? Hur kommer människor att resa 2025? Hur bör jag tänka idag för att utforma gatumiljöer som fungerar även i framtiden? Hur många förskolor och äldreboenden behöver vi bygga nu för att möta morgondagens behov? Men även frågor som: Har de satsningar vi gjorde för 30 år sedan fått önskad effekt?   

Team som möter våra kunders behov

Hos oss möts statistiker, trafikexperter, nationalekonomer, etnologer, ingenjörer, jurister och samhällsplanerare, för att nämna några specialister. I ryggen har vi hela koncernens samlade kompetens inom teknik och arkitektur. Tack vare bredden och kombinationen av kunskaper inom olika områden kan vi utforma team som möter dina specifika behov som kund. 

Att våra kunder når sina mål är vår högsta prioritet. Varje konsult och team kommer att göra sitt yttersta för att förstå dina behov och utmaningarVår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner och tillsammans hjälpa er att lösa era utmaningar.

Projekt inom Trafik och Samhällsplanering

Vill du veta mer om Trafik och samhällsplanering?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.