0 av 0 för ""

FME Platform

FME är en no-code platform som integrerar all din data, så att den flyter utan ansträngning dit du behöver den, närhelst du behöver den

FME

FME från Safe Software är den ledande plattformen från för dataintegration med det bästa stödet för geografiska data. FME kan användas för att maximera värdet på data genom att göra det användbart var, när och hur det behövs.

En central del i FME är att driva flöden av data. Programvaran har möjlighet att koppla data mellan över 500 källor, såsom applikationer, format och standarder. En del i ett sådant dataflöde kan vara att transformera, validera och förädla data samt automatisera uppgifter eller processer.

Sweco är Platinum Partner med Safe Software och återförsäljare av FME. Våra erfarna och certifierade experter tillhandahåller FME-licenser med alla tillhörande tjänster. Vi hjälper även till med utveckling av specialanpassade arbetsflöden utifrån kundens behov.

Produkter inom FME

FME Form

I FME Form konfigureras och körs ditt flöde. Arbetsflödet (the workspace) består normalt av en läsare, en skrivare och en rad transformatorer (transformers) som utför någon typ av förändring på data. Transformatorer importeras och kopplas ihop i ett gränssnitt (canvas) som tydligt visar hur data flödar.

FME Flow

Med hjälp av FME Flow kan du schemalägga körningar av dina arbetsflöden så att de körs automatisk vid en specifik tidpunkt, följer ett visst intervall eller körs i realtid. De kan också konverteras till en självständig process som andra kan köra helt oberoende av varandra såsom en app i din webbläsare. Arbetsflödet designas i FME Form och publiceras till FME Flow genom ett enkelt knapptryck.

FME Flow Hosted

FME Flow Hosted är en hostad version av FME Flow i Amazons molnmiljö, t.ex. i deras servicecenter i Stockholm. Det är en perfekt plattform för dig som vill jobba mot webben, där du kan kombinera de automatiserade funktionerna hos FME Flow med flexibiliteten som molnet möjliggör.

 

Tjänster inom FME

Sweco har ett rikt utbud av tjänster för att hjälpa olika typer av kunder förverkliga potentialen för besparing och effektivisering med hjälp av FME.

Utifrån kundens behov kan det handla om allt från någon timmes insats för att skapa ett dataflöde och komma igång med FME, till att vi bygger och underhåller en nationell distributionsmotor för öppna data. Våra certifierade konsulter har erfarenhet av att optimera lösningar för många olika typer av kunder. Vi håller certifieringar inom samtliga områden: FME Certified Professional, FME Certified Trainer och FME Certified Server Professional.

Förutom tjänsteuppdrag som projekt, erbjuder vi flera olika avtalsformer:

  • Årligt underhållsavtal (AMC) vid inköp av licenser från oss
  • Specificerade supportavtal och mentorskap
  • Fullserviceåtagande inklusive underhåll

 

Kurser, webbinarier och evenemang

Information om kommande kurser och webbinarier hittar ni här.

Kurser

Vi erbjuder grundläggande och avancerande utbildningar online, hos er eller i våra lokaler. Om du har frågor om våra kurser eller om du inte hittar en kurs som passar, tveka inte att kontakta oss på fmetraining@sweco.se.

Webbinarier

Vill du veta mer om FME? Kanske inom ett specifikt område? Eller bara har en halvtimme över? Vi håller webbinarier där vi pratar om allt spännande med FME. Tidigare webbinarier finns inspelade och går att titta på här.

Vill du veta mer om FME?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.