0 av 0 för ""

Bergteknik

Med växande städer vill man använda och bebygga delar som ligger under mark och där berg är det säkraste och stabilaste materialet.

Vi erbjuder en helhetslösning inom bergteknik

Att konstruera väg- och järnvägstunnlar samt bergrum för lagring i olika former ställer höga krav på teknisk kompetens och säkerhetsmedvetande. Det är ofta fråga om stora infrastruktur- och stadsmiljöprojekt med konstruktioner som ska förenkla människors vardag, till exempel i form av ökade och smidigare trafikflöden. I Swecos expertteam finns bergtekniker, geotekniker, geologer, konstruktörer och projektörer. Vi har också kompetens inom anläggningsteknik med tyngdpunkt på vattenkraftanläggningar.

Bergteknik – projektering med 3D

Det ställer speciella krav på noggrannhet i konstruktionerna när man bygger under jord. Därför utför vi bland annat projekteringen med hjälp av 3D för att underlätta analys och beräkningar. Det ger dig som kund bättre beslutsunderlag och större förståelse för slutresultatet.

Läs mer om Swecos erbjudande inom transportinfrastruktur.

Vill du veta mer om Bergteknik?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.