0 av 0 för ""

Dricksvatten

Dricksvatten är livsviktigt för ett fungerande samhälle. Swecos experter hjälper till att bevara och använda världens vatten på ett hållbart och resurseffektivt sätt.

Dricksvatten är livsviktigt för ett fungerande samhälle

Vi är beroende av ett säkert och välsmakande dricksvatten för att ha ett fungerande samhälle. Swecos strävan är att erbjuda kunderna expertkunskap så att de kan bedriva en hållbar och säker VA-verksamhet. Swecos experter hjälper till att bevara och använda världens vatten på ett hållbart och resurseffektivt sätt så att det räcker till många.  

Vi säkerställer kvalitet och produktion av dricksvatten

Som ett av Europas ledande konsultföretag inom området följer Sweco teknikutvecklingen och anpassar våra systemuppbyggnader för att säkerställa att det produceras ett kvalitativt, hälsomässigt säkert och estetiskt tilltalande dricksvatten. 

Innovativa och hållbara resurseffektiva dricksvattenlösningar

Våra experter tar fram och implementerar innovativa, hållbara resurseffektiva dricksvattenlösningar inom ny och beprövad teknik för att säkerställa att det produceras ett fullgott dricksvatten. 

Vi erbjuder också en mängd tjänster inom området där vi hjälper våra kunder med processen med att förnya eller bygga ny vattenrening. Vi utför tjänster rörande tillstånds- och lagstiftningsfrågor, utbildning, projektledning, provtagning, utredningar, processoptimering, förstudier, systemhandlingar, dimensionering, byggprojektering av nya anläggningar, samt kontroll, besiktning och driftstöd. 

 

Vill du veta mer om Dricksvatten?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.