0 av 0 för ""

Smarta städer

Sweco planerar framtidens smarta städer och samhällen. Städer och samhällen som är trygga, inkluderande och lustfyllda platser att bo och vistas i, och som planeras med de globala hållbarhetsmålen som grund.

Med Sweco är framtidens städer smarta och hållbara

Sweco planerar framtidens smarta städer och samhällen. Städer och samhällen som är trygga, inkluderande och lustfyllda platser att bo och vistas i, och som planeras med de globala hållbarhetsmålen som grund. Genom den otroliga spännvidd av spännande projekt som våra kunder anlitar oss för får vi en unik helhetssyn av samhället och vart det är på väg.

På Sweco ser vi att människan och miljön alltid måste stå i centrum för våra lösningar. Tekniken är en möjliggörare som sannolikt innehåller svaret på flera av våra städers och samhällens framtida utmaningar.

Samtidigt är teknikutvecklingen en stor utmaning i sig. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och innovation och det har alltid varit en del av Swecos ursprung, en del av vår kultur. Vi planerar och utformar smart med ett helhetsperspektiv, för att hitta smarta lösningar för såväl städer, industri, företag och samhället.

Med Sweco är framtiden ljus och hållbar

Det har gått en tid sedan uttrycket Smarta städer myntades, vad innebär smarta städer idag? Experten Jenny Carlstedt berättar vad det innebär för oss på Sweco.

Vill du veta mer om Smarta städer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.