0 av 0 för ""

Transforming society together

Med digitalisering som verktyg.

Smart och hållbart med tekniken som stöd

Digitalisering gör det möjligt för oss att effektivisera, samla in information och ge mer kunskap. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi smarta och hållbara lösningar för våra städer och samhällen. Och i slutänden betyder det nya möjligheter för människor att skapa, utvecklas och må bra.

Digitala lösningar för morgondagens hållbara städer och samhällen

Digitaliseringen är en viktig del av den gröna omställningen och skapar nya möjligheter, bland annat genom parametrisk design, visualisering av klimatpåverkan, digitala tvillingar och automation.

Oavsett om det handlar om automatisering av processer, smart styrning av infrastruktur, eller att skapa digitala tvillingar av en stad, byggnad eller anläggning så finns all kompetens samlad hos oss på Sweco. Genom ett nära samarbete mellan våra programmerare och experter inom olika tekniska områden utvecklar vi digitala metoder och verktyg som ligger i framkant.

 

Vi digitaliserar. Effektiviserar. Från skogar och hamnar, till skolor och kulturcentrum.

Tillsammans för att lösa era utmaningar

Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner. Tillsammans kan vi utforska alla de lösningar och möjligheter som finns för att göra vår framtid mer smart och hållbar.

Har du viljan, har vi lösningen

Vi vill alltid erbjuda våra kunder en kombination av expertis och förståelse, anpassad för er verksamhet och verklighet. Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner och att hitta lösningar på alla era utmaningar.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.