0 av 0 för ""

Transforming society together

Med välmående samhällen som mål.

Det är skillnad på att leva och att bara bo

En stad definieras inte av sina byggnader, utan av människorna som lever där. När vi planerar morgondagens hållbara samhällen sätter vi alltid människan i centrum. Vi skapar platser där människor kan andas frisk luft, mötas och inspireras. Där vi lever och inte bara bor.

En välmående stad är ett levande samhälle

En hållbar stad att må bra i – det är önskemålet när det lokala livet är på uppgång. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi en långsiktig stadsplanering som ser till helheten och samtidigt tar höjd för framtidens komplexitet.

Pandemin har påverkat vårt sätt att leva och arbeta och det kommer att beröra oss både på kort och lång sikt. Nu är det dags för gång och cykel ta plats, även i större städer. Gator och parkeringsytor kan i stället ersättas med träd och biologisk mångfald. Stadsgrönskan kombineras med naturnära lösningar för dagvatten som kan hantera framtidens skyfall.

Vi på Sweco är ständigt närvarande i stadens utveckling; vi gör analyser över vad som behöver justeras i stadsplanen när vi rör oss på ett annat sätt, designar om byggnader för nya användningsområden, utvecklar närområdet och planerar in grönska. Med hjälp av digitala verktyg för stadsplanering kan vi skapa smarta och hållbara städer och samhällen där människor trivs och mår bra.

Vi formas av vår omgivning. Så vi utvecklar våra samhällen. Skapar platser där människor och kulturer möts.

Tillsammans för att lösa era utmaningar

Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner. Tillsammans kan vi utforska alla de lösningar och möjligheter som finns för att göra vår framtid mer smart och hållbar.

Har du viljan, har vi lösningen

Vi vill alltid erbjuda våra kunder en kombination av expertis och förståelse, anpassad för er verksamhet och verklighet. Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner och att hitta lösningar på alla era utmaningar.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.