0 av 0 för ""

Transforming society together

Med minskade utsläpp som uppgift

Vi skapar hållbara miljöer att leva i

Ett hållbart samhälle är ett fungerande samhälle. Tillsammans med våra kunder söker vi ständigt efter nya lösningar för hur vi bäst kan minska utsläppen i alla våra projekt. Så att vi tillsammans kan fortsätta utvecklas, hållbart.

Tillsammans arbetar vi för att minska utsläppen

Samarbete är nyckeln för att vi ska kunna minska klimatpåverkan och utveckla hållbara städer och samhällen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kan vi påverka utsläppen i de projekt vi arbetar med, i allt från design till materialval, cirkulärt tänkande, transporter och massahantering. Därför kommer vi gärna in i tidiga skeden för att hitta de bästa sätten att minimera klimatpåverkan, oavsett om gäller utveckling av en ny stadsdel, design av en fabrik, nya transportvägar eller att energieffektivisera en byggnad. Det som planeras och projekteras idag kan komma att finnas kvar hundra år framåt i tiden och därför ser vi till hela projektets livscykel.

Vi minskar våra utsläpp. Presenterar resurseffektiva lösningar för industri och transport.

Tillsammans för att lösa era utmaningar

Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner. Tillsammans kan vi utforska alla de lösningar och möjligheter som finns för att göra vår framtid mer smart och hållbar.

Har du viljan, har vi lösningen

Vi vill alltid erbjuda våra kunder en kombination av expertis och förståelse, anpassad för er verksamhet och verklighet. Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner och att hitta lösningar på alla era utmaningar.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.