0 av 0 för ""

Telesystem

Swecos installationskonsulter har heltäckande kompetens från alla installationssystem som rör tele-, data- och säkerhetssystem.

Helhetserbjudande inom telesystem

Sweco har bred kompetens inom teleteknik och löser våra kunders behov från förstudie och projektering till kontroll och besiktning. Vi har erfarenhet av alla typer av anläggningar från kulturhistoriska byggnader med anor till toppmoderna anläggningar. Säkerhetssystem är ofta helt avgörande för en byggnads bevarande och ur ett trygghetsperspektiv.

Skräddarsydda tele- och säkerhetssystem för alla behov

Våra experter arbetar gärna nära både dig som kund men också nära ansvarig entreprenör, arkitekt eller berörda myndigheter. Vi har också bred erfarenhet av att designa komplexa system med högsta säkerhetskrav för skyddsklassade verksamheter. I nära samverkan med alla berörda utformar vi tillsammans de mest optimala lösningarna för varje specifikt behov. Vi tar ansvar för hela eller delar av ett projekt, från tidiga skeden till förvaltning.

Vill du veta mer om Telesystem?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.