0 av 0 för ""

IT för samhällsutveckling

Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling hanterar och förädlar den information som staden producerar för att effektivisera alltifrån transporter till vattenflöden.

IT har en viktig roll i samhällsutvecklingen

Avancerade IT-lösningar spelar en allt viktigare roll i utvecklingen av framtidens städer och samhällen. Swecos konsulter inom IT använder data och digitala lösningar i teknisk framkant för att effektivisera alltifrån transporter och energianvändning till belysning och vattenflöden. Med hjälp av IT kan den befintliga bebyggelsen och infrastrukturen användas på ett mer optimalt sätt.

Data hjälper oss att forma framtidens samhälle.

Skapar värde genom digitalisering och automatisering

Våra konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Vi är experter på alltifrån BIM och GIS, till AI, ML, IoT och använder digitalisering och automatisering för att skapa värde för våra kunder. Tillsammans hjälper vi er att förstå vilka möjligheter som finns i er data.

Tack vare vår storlek, vår lokala närvaro och vårt arbetssätt, samt med tillgång till Swecos hela kunskapsnätverk med samlad kompetens inom teknik, arkitektur och miljö, kan vi sätta samman rätt team för varje uppdrag. 

Projekt inom IT för samhällsutveckling

Vill du veta mer om IT för samhällsutveckling?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap