0 av 0 för ""

Hållbarhetscoaching

Svårt att bryta ner era hållbarhetsmål till konkreta insatser? Vi coachar er till genomförbara aktiviteter.

Fördjupning och konkretisering av era hållbarhetsmål

Hållbarhetscoachning är en fördjupning i hållbarhetsarbetet där de hållbarhetsmål vi som samhälle satt konkretiseras och bryts ner till genomförbara aktiviteter. Swecos branschspecifika experter på hållbarhet hjälper dig som är projektledare och chef att konkretisera mål kopplade till hållbarhet och att bryta ner dem till operativa aktiviteter i ditt projekt eller din verksamhet. Att konkretisera hållbarhet i projekt gör att verksamheten kan lägga fokus på rätt frågor och minskar risken för felprioriteringar. Det skapar trygghet, utveckling och hållbarhetsfokus i er organisation.

Vad är Hållbarhetscoaching?

Hållbarhetscoachning är fokussamtal och rådgivning där hållbarhetsmål konkretiseras och bryts ner till genomförbara aktiviteter för ett projekt eller en verksamhet. Rådgivningen kan baseras på kundens eget satta mål eller mål vi som samhälle antagit, exempelvis Agenda 2030 eller de svenska miljömålen.

Till vilka riktar sig tjänsten?

Projektledare och chefer som behöver hjälp med att konkretisera hållbarhetsmålen i sin verksamhet.

Varför välja Hållbarhetscoaching?

Hållbarhetscoachning hjälper dig som är projektledare och chef att skapa verkstad och fördjupa hållbarhetsarbetet genom att konkretisera mål kopplade till hållbarhet och bryta ner dem till operativa aktiviteter i ditt projekt eller din verksamhet.

Fördelar:

  • Skapar förståelse för vad hållbarhet betyder rent konkret
  • Hjälper er prioritera olika insatser
  • Minimerar risken att tappa bort viktiga aspekter av frågan
  • Visar förbättringspotential
  • Skapar trygghet och engagemang
  • Genererar hållbarhetsaspekter och förankrade operativa aktiviteter

Vill du veta mer om Hållbarhetscoaching?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.