0 av 0 för ""

Markku Varis ny chef för Sweco Finland

Markku Varis, vd för Swecos finländska dotterbolag FMC Group, har utsetts till ny affärsområdeschef för Sweco Finland från den 1 september.

– Med Markku Varis som ny affärsområdeschef tar vi nu nästa steg i Finland och integrerar FMC Group fullt ut med Swecos övriga verksamheter i landet. Målsättningen är att stärka vår ledande position och fortsätta växa under lönsamhet på den finländska marknaden, säger Swecos vd och koncernchef Tomas Carlsson, som fram tills nu även haft posten som affärsområdeschef för Sweco Finland.

2012 förvärvades FMC Group med 1 200 anställda och Sweco är i dag den ledande teknikkonsulten på den finländska marknaden med en omsättning på cirka 1,3 Mdr SEK och cirka 1 900 anställda. Sweco Finland erbjuder idag heltäckande lösningar för hållbart samhällsbyggande med tyngdpunkt på bygg- och industrirelaterade tjänster.

– Tack vare Swecos unika kombination av bredd och spets har vi mycket goda förutsättningar att stärka vårt ledarskap inom hållbart samhällsbyggande och fortsätta växa i Finland, säger Markku Varis.