0 av 0 för ""

Projektledning

Swecos projektledare är länken mellan våra kunders visioner och det faktiska genomförandet av komplexa samhällsbyggnadsprojekt.

Projektledning inom samhällsutveckling

Som en del av Europas ledande teknikkonsultföretag har våra drygt 400 projektledare en viktig roll i att leda våra kunders projekt till framgång. Med vår breda expertis leder vi allt från mindre projekt i våra kunders organisation till byggprojektledning och komplexa samhällsbyggnadsprojekt. Vi finns med under projektets alla faser och i alla typer av projekt inom samhällsutveckling. Tack vare vår storlek, vår lokala närvaro och vårt arbetssätt, samt med tillgång till Swecos hela kunskapsnätverk med samlad kompetens inom teknik, arkitektur och miljö, kan vi sätta samman rätt team för varje uppdrag. 

Certifierade projektledare för alla faser

Ett samhälle utvecklas ständigt och oavsett om det är en väg som ska byggas, ett sjukhus som ska renoveras eller en ny stadsdel som ska planeras, erbjuder Swecos projektledare ett stort tjänsteutbud inom hållbar projektledning. Inget uppdrag är för litet eller för stort och vi har gedigen och bred erfarenhet från alla delar av bygg-, infrastruktur- och fastighetssektorn.

Swecos projektledare erbjuder även tjänster och strategisk rådgivning inom förvaltning, riskanalyser och verksamhetsutveckling. Med ett kommunikativt ledarskap och hög kompetens inom hållbarhet och digitalisering, leder våra certifierade projektledare ditt projekt från idé till ett lyckat slutresultat.

Vi har kontor på cirka 50 orter från Luleå i norr till Malmö i söder och genomför flera tusen olika uppdrag per år. Swecos projektledare har kunskapen som krävs för att leda de mest utmanande projekten, oavsett storlek och plats. Tillsammans med våra kunder skapar vi det hållbara samhället.

Tunnelbanan – ett gigantiskt projekt med alla discipliner

Om tio år kopplas Nacka och T-centralen samman med 11 kilometer ny tunnelbana, den största satsningen på Stockholms tunnelbana i modern tid. Sweco projektleder utbyggnaden.

Vill du veta mer om Projektledning?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.