0 av 0 för ""

Projektledare inom hållbar samhällsutveckling 

Med ett kommunikativt ledarskap och hög kompetens inom hållbarhet och digitalisering, leder våra certifierade projektledare ert projekt från idé till slutresultat 

Mer än 400 erfarna projektledare

Utvecklingen går fort och oavsett om det är en väg som ska byggas, ett sjukhus som ska renoveras eller en ny stadsdel som ska planeras, erbjuder Swecos projektledare ett helhetserbjudande inom projektledning.  

Våra projektledare har hög kompetens och stor erfarenhet inom hållbar samhällsutveckling.  Våra mer än 400 projektledare har erfarenhet från såväl bygg- och fastighetssektorn som infrastruktur och industri och energi.  

Swecos projektledare stöttar i alla faser

Beroende på dina behov som kund erbjuder vi allt från projektledare och projektledningsteam till delprojektledare och specialister inom exempelvis kommunikationsledning, tidsplanering, kostnadshantering och kalkyl. Oavsett vilken fas projektet befinner sig i kan vi hjälpa till. 

Med ett kommunikativt ledarskap och hög kompetens inom hållbarhet och digitalisering, leder våra certifierade projektledare ert projekt från idé till slutresultat.  

 Swecos projektledare utgår från ISO 21500 och metodiker som PMI och IPMA. Vi har idag mer än 50 certifierade projektledare. 

 

Vill du veta mer om Projektledare?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.