0 av 0 för ""

Klimatanpassning

Vi erbjuder tjänster som alla kan bidra till minskad klimatpåverkan och ökad klimatanpassning.

Klimatanpassning i ett förändrat klimat

Framtidens klimat kommer att vara varmare och blötare än dagens klimat. Högre temperaturer och ändrade regnmönster ökar risken för lokal vattenbrist och torka under sommarhalvåret. Kraftigare störtskurar kan oftare medföra översvämningar i städer och längs sjöar och vattendrag. De nya förutsättningarna skapar behov av lösningar som både minskar klimatpåverkan och anpassar samhället till ett förändrat klimat.

Minskad klimatpåverkan och ökad klimatanpassning

Klimatanpassning innebär att kunna behålla samhällets funktioner intakta även när de påverkas av ett förändrat klimat. Genom en proaktiv anpassning av våra samhällen kan vi minska risken för skada på människors liv och hälsa och undvika skenande skadekostnader. Swecos konsulter erbjuder tjänster som alla kan bidra till minskad klimatpåverkan och ökad klimatanpassning. Vår erfarenhet spänner från små, lokala områden till anpassning av hela samhällen eller större infrastrukturprojekt.

Så anpassar vi staden efter framtidens klimatförändringar – Olof Persson berättar!

Vill du veta mer om Klimatanpassning?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap