0 av 0 för ""

Kontroll och besiktning i byggnader

Skötsel och regelbunden kontroll är viktigt för att förebygga material- och personskador. Det gäller inte minst inom områden som el, ventilation och brandsäkerhet.

Besiktningar entreprenad, el, ventilation och brandsäkerhet

Alla byggnader påverkas av tidens tand och det slitage som naturligt uppstår när människor lever och arbetar i dem.  Regelbunden kontroll och uppföljning är viktigt både för fastighetens värde och för människorna som vistas i den. Sweco är certifierade att utföra besiktningar inom en mängd områden. Vi utför bland annat:

I samband med inspektionen kan Sweco även ge värdefulla råd om energibesparing och ombyggnadsbehov. En felaktig ventilationsanläggning leder ofta till onödigt höga energikostnader.

Auktoriserade besiktningsingenjörer

Bland våra experter finns erfarna EN-auktoriserade besiktningsingenjörer som har personlig auktorisation från Svenska Brandförsvarsföreningens Elektriska Nämnd. Ett antal konsulter är också auktoriserade av Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR).

Vill du veta mer om Kontroll och besiktning i byggnader?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap