Klimat

Klimatpåverkan är en av de mest allvarliga och omfattande utmaningarna vi har framför oss och omställningen till ett klimatneutralt samhälle kommer att prägla vårt arbete under en lång tid. På Sweco jobbar vi för att driva på omställningen i våra uppdrag genom att hitta innovativa och smarta lösningar på dagens och morgondagens utmaningar. 

Det är i våra uppdrag tillsammans med kunder som vi på Sweco kan göra störst skillnad för klimatet. Genom att förmedla kunskap och bidra med ett helhetsperspektiv stöttar vi våra kunder och samhället i det långsiktiga klimatarbetet.

mg_2_900x400.jpg

"Nog snackat – nu är det handling som räknas! Sverige har bland de mest ambitiösa klimatmålen i världen, och många kommuner och regioner, företag och organisationer vill gå längre. Det är helt rätt tänkt! Som ett litet land kan vi göra skillnad, framför allt genom att visa vägen för andra. Men målen i sig gör ingen skillnad; nu behövs en snabb och kraftfull omställning till det klimatsmarta samhället, och här behöver vi alla hjälpas åt och samarbeta. Hos oss jobbar 17 000 ingenjörer, arkitekter, samhällsplanerare och IT-experter som hjälper dig att hitta de bästa och mest hållbara lösningarna för din verksamhet."

– Mattias Goldmann, hållbarhetschef på Sweco Sverige. 

Håller din verksamhet på att ställa om? Om du har viljan bistår vi gärna med expertisen och lösningarna! Kontakta oss så berättar vi mer!

kontakt_klimat.jpg

Mattias Goldmann, hållbarhetschef Sweco Sverige, mattias.goldmann@sweco.se 

Elise Grosse, hållbarhetschef Bygg och fastighet, 070 839 56 14, elise.grosse@sweco.se 

Emelie Persson Lindqvist , hållbarhetschef Industri och energi, 072 546 85 50, emelie.persson.lindqvist@sweco.se