0 av 0 för ""

Saga Hävermark

Akustiker
Stockholm

Som trummis och sångare i olika band är jag intresserad av ljud överlag. Jag har dessutom alltid varit engagerad i både miljöfrågor och social hållbarhet. Genom att vara akustiker och framför allt jobba med samhällsbuller får jag möjlighet att kombinera mina olika intressen.

Jag har alltid tyckt att det har varit spännande att försöka få till det bästa möjliga ljudet i en replokal eller på scenen. Även när det inte låtit bra har jag fascinerats och funderat över varför det blir så. I min yrkesroll får jag möjlighet att skapa goda ljudmiljöer, där människor vill leva, låta (eller vara tysta) och vistas. På så vis kan jag bidra till ett mer hållbart samhälle.

I min yrkesroll får jag möjlighet att skapa goda ljudmiljöer, där människor vill leva, låta (eller vara tysta) och vistas. På så vis kan jag bidra till ett mer hållbart samhälle.

På Sweco jobbar vi med allt inom samhällsbyggnad – vilket innebär att jag som akustiker ofta får jobba nära arkitekter, trafikplanerare, ventilationskonsulter och järnvägsprojektörer. Det samarbetet är otroligt givande och en av nycklarna till varför det är så utvecklande att jobba här. Arbetsdagarna är varierande och under mina snart fyra år här har jag fått prova på det mesta inom akustik.

Något jag verkligen uppskattar med Sweco är den prestigelösa och tillåtande kulturen. Alla är lyhörda, hjälper varandra och det ges utrymme att sticka ut lite. Med roliga arbetsuppgifter och bra kollegor som jag ser fram emot att träffa slipper jag ha söndagsångest.

  • Alla är lyhörda, hjälper varandra och det ges utrymme att sticka ut lite.

     

    – Saga Hävermark

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.