0 av 0 för ""

Den gröna omställningen

Inom grön omställning hjälper vi våra kunder att transformera sin verksamhet mot ett minskat klimatavtryck, cirkulära system och smarta lösningar.

Den gröna omställningen sker nu

Där hållbar utveckling har varit en långsam förflyttning med sikte på de globala hållbarhetsmålen är den gröna omställningen i stället ett paradigmskifte i högt tempo som inte liknar någonting vi tidigare upplevt.

Världen har börjat ställa om inom alla samhällssystem. Att agera är nödvändigt för alla verksamheters framtida lönsamhet. Sweco erbjuder både teknisk expertis och strategisk rådgivning för att vägleda och stärka våra kunder i den nya verkligheten och i de målkonflikter som uppstår.

Tillsammans med våra kunder formar vi framtidens samhällen. Vår breda och djupa kompetens samt vår förståelse för deras utmaningar kopplat till grön omställning gör Sweco ledande inom området.

  • Vad innebär den gröna omställningen?

    Se filmen med Swecos hållbarhetschef Andreas Gyllenhammar

Tillsammans för att lösa era utmaningar

Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner. Tillsammans kan vi utforska alla de lösningar och möjligheter som finns för att göra vår framtid mer smart och hållbar. Inom grön omställning hjälper vi våra kunder att transformera sin verksamhet mot ett minskat klimatavtryck, cirkulära system och smarta lösningar.

En person pekar på en arkitekturmodell

Vad händer inom samhällsbyggnad?

Det vet våra arkitekter, ingenjörer och andra experter som varje dag arbetar med att utveckla lösningarna för framtidens hållbara samhällen och städer tillsammans med våra kunder. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar. Häng med oss och ta del av det senaste inom teknik, miljö och arkitektur!

 

Kontakta oss!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.