0 av 0 för ""

Så lever vi mer hållbart i våra samhällen och städer

DEN GRÖNA OMSTÄLLNINGEN

Leva

Vi planerar för samhällen och städer. Tar fram nya sätt att bygga på, återbrukar material och minskar energiförbrukningen. Använder ny teknik för att förbättra våra samhällen. Inspirerar till nya sätt att leva.

Hur ser framtidens bostäder ut? Vilka samhällen ser vi ta form? Vilka behov behöver de möta? Hur gör vi dem hållbara?

Återbruk

För att framtidens fastigheter ska klara kraven på att bli klimatpositiva är den cirkulära affären ett måste. Genom att använda material på ett mer effektivt sätt och ge det en längre livslängd kan behovet av att producera nytt minska.

 

 

Effektiv energianvändning

En viktig del i den gröna omställningen är att ta tillvara och optimera det vi redan har. Som fastighetsägare kan du till exempel minska utsläppen och samtidigt göra stora besparingar genom att energieffektivisera din byggnad.

Renovera mera

Att omvandla en byggnads funktion istället för att riva och bygga nytt är resurseffektivt och minskar vår klimatpåverkan. Med rätt förutsättningar kan en kontorsbyggnad bli ett hotell och en skola kan bli konferensanläggning för att sedan bli skola på nytt.

  • Hur kan vi hjälpa dig?

    Vill du bli mer cirkulär, minska din energiförbrukning eller ställa om till fossilfritt? Oavsett vilka dina mål, visioner eller utmaningar är vill vi på Sweco gärna bistå med teknisk expertis och strategisk rådgivning för din verksamhet eller ditt projekt.

     

RESA

Vi ställer om till ett hållbart resande. Elektrifierar transporterna. Minskar utsläppen. Tar hand om världen och varandra.

Kvinna med hörlurar sitter och tittar ut genom ett tågfönster

PRODUCERA

Vi hittar nya vägar. Ställer om vårt sätt att producera, sälja och konsumera. Fortsätter framåt med smarta lösningar och förnybar energi.

Man i varselväst framför ett vindkraftverk

FÖRÄNDRA

Vi gör saker på nya sätt. Hittar nya perspektiv, inspireras och inspirerar. Fortsätter att utveckla oss själva och vår omgivning.

Man tittar ut över bergigt landskap

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du bli mer cirkulär, minska din energiförbrukning eller ställa om till fossilfritt? Oavsett vilka dina mål, visioner eller utmaningar är vill vi på Sweco gärna bistå med teknisk expertis och strategisk rådgivning för din verksamhet eller ditt projekt. Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.