0 av 0 för ""

Vi ställer om produktion och industri för grönare inriktning

DEN GRÖNA OMSTÄLLNINGEN

Producera

Vi hittar nya vägar. Ställer om vårt sätt att producera, sälja och konsumera. Fortsätter framåt med smarta lösningar och förnybar energi.

Hur ser vi till att det vi behöver inte kostar vår jord för mycket? Läs om hur vi förbättrar produktion och industri med en grönare inriktning.

Vi tar pulsen på industrins gröna omställning

Motståndskraftiga industrier kan hantera klimatförändringar, navigera i osäkerheter, ekonomiska nedgångar, teknikskiften och andra utmaningar, samtidigt som de kan fortsätta att utvecklas, förnya och bidra till ekonomin. I vår nya trendrapport, ”Kapplöpningen mot en grön och resilient industrisektor”, betonar vi behovet av att industrierna blir både grönare och mer motståndskraftiga, lyfter fram utmaningarna och möjligheterna, men även potentiella risker förknippade med omställningen.

 

Cirkulär ekonomi

I den cirkulära ekonomin finns inget avfall – den bygger på resurseffektivitet, förnybar energi och systemtänk. Det är ett ekonomiskt system designat för att återskapa resurser om och om igen.

Cirkulär ekonomi

Energiproduktion för framtiden

Energiområdet står i fokus när vi ställer om till ett hållbart samhälle. Det handlar om att ställa om produktionen inom energisektorn, men även att ställa om energianvändningen inom industrin för att uppnå en minimal klimatpåverkan. På Sweco har vi stor erfarenhet inom alla områden när det gäller förnybar energi, från vatten-, sol- och vindkraft till vätgas och biobränslen.

 

LEVA

Vi planerar för samhällen och städer. Tar fram nya sätt att bygga på, återbrukar material och minskar energiförbrukningen.

Kvinna med barn i familjen i stadsmiljö

RESA

Vi ställer om till ett hållbart resande. Elektrifierar transporterna. Minskar utsläppen. Tar hand om världen och varandra.

Kvinna med hörlurar sitter och tittar ut genom ett tågfönster

FÖRÄNDRA

Vi gör saker på nya sätt. Hittar nya perspektiv, inspireras och inspirerar. Fortsätter att utveckla oss själva och vår omgivning.

Man tittar ut över bergigt landskap

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du bli mer cirkulär, minska din energiförbrukning eller ställa om till fossilfritt? Oavsett vilka dina mål, visioner eller utmaningar är vill vi på Sweco gärna bistå med teknisk expertis och strategisk rådgivning för din verksamhet eller ditt projekt. Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.